Landrucci 0 artikelen – 0,00

Italië-bedrijfsreizen

Wandelen op Sardinië Italië-bedrijfsreizen

Boek je bedrijfsreis naar Italië via Landrucci

Krijg je vergaderend bij Landrucci met Italiaanse delicatessen op tafel inspiratie voor een bedrijfsreis in Italië? Wij organiseren graag je zakenreis, incentive of bedrijfsuitje, geheel op maat. Zowel formele als informele reizen, waarbij bijvoorbeeld de nadruk kan liggen op culinaire beleving, sport en spel of cultuur. We organiseren deze Italië-bedrijfsreizen in samenwerking met Andrea Kolb, die al ruim 30 jaar ervaring in het toerisme heeft.

Landrucci deelt met Andrea dezelfde waarden: haar reizen hebben een duurzame insteek. Je verblijft in kleinschalige accommodaties en ze brengt je in contact met streekbewoners, hun producten en restaurants. Andrea: ‘Italië is met zijn smakelijke keuken, rijke cultuur en de vele mogelijkheden voor buitenactiviteiten een ideale bestemming voor een bedrijfsreis en teambuilding.’

De Italië-bedrijfsreizen van Landrucci Italië Amalfikust bedrijfsuitje
Andrea Kolb Italië-bedrijfsreizen

Italië-bedrijfsreizen op maat

Andrea spreekt het liefst persoonlijk met je af om je wensen tot in de puntjes te bespreken. Dit kan bijvoorbeeld bij Landrucci of op je bedrijf. Vervolgens maakt ze een reis geheel op maat waarbinnen bijna alles mogelijk is.

Op reis in Italië

Veelzijdig aanbod

Het aanbod van Andrea’s Italië-bedrijfsreizen is veelzijdig. Hieronder laten we je kennismaken met een aantal onderdelen die samen zijn te voegen tot een complete reis. Accommodaties kunnen variëren van agriturismo’s en villa’s tot vijfsterrenhotels.

Sicilië
Sicilië Italie-bedrijfsreizen Landrucci

Workshop BBQ Masterchef

Verdeeld in teams maak je met je collega’s een complete gastronomische maaltijd die binnen een bepaalde tijd af moet zijn. Je krijgt een korte toelichting, een gas- of houtskoolgrill en ingrediënten. Als team moet je de taken goed verdelen en samenwerken om de deadline te halen. Na afloop ga je samen aan tafel om te genieten van jullie kookkunsten!

Etna Sicilië Italië-bedrijfsreizen

Jeeptoer naar de vulkaan Etna

De excursie naar de hoogste vulkaan van Europa begint met een rit over de flanken Venerina, Milo, Fornazzo en Mareneve. Vervolgens rijd je met jeeps door een oude lava-afzetting en bezoek je een grot. Na de wandeling op de Monti Sartorius is het een aanrader om te lunchen bij wijnboerderij Barone di Villagrande, gelegen tegen de helling van de Etna op 700 meter hoogte.

Italië-vakanties Landrucci

Beach Olympics

Tijdens de Beach Olympics speel je in teams op het strand diverse spelen zoals volleyballen en skippyballen. In de zon en aan zee werk je op een ontspannen manier aan teambuilding.

Het Italiaanse leven

The Godfather Games

Dit is een speelse en interactieve manier om een Siciliaanse stad te leren kennen, zoals bijvoorbeeld de hoofdstad Palermo. Elk team vertegenwoordigt een ‘maffiafamilie’ die de verrader binnen de familie moet ontmaskeren. Op verschillende locaties moet je team een opdracht vervullen, zoals een dapperheidstest of het onschadelijk maken van een tikkende bom.

Sardinië – Maddalena-archipel en Alghero
Excursie Maddalena-archipel Sardinië

Privé boottoer door de Maddalena-archipel

De toer begint met een bezoek aan de stad Alghero aan de noordwestkust van Sardinië. Beroemd vanwege zijn koraal, ook wel het ‘rode goud’ genoemd, en zijn gelijkenis met de Spaanse stad Barcelona. De boottoer door de Maddalena-archipel zal onderweg veel van de eilanden aandoen waaronder Spargi, Budelli, Santa Maria en La Maddalena. Dit is afhankelijk van de ingeplande tijd. Tijdens de stops is er gelegenheid om een duik in zee te nemen of te winkelen. De toer is inclusief aperitief en lunch met pasta aan boord.

Italië-bedrijfsreizen Sardinië

Traditioneel Sardijns zesgangendiner bij lokale agriturismo’s

De heerlijke Italiaanse keuken
Porto Conte Capo Caccia Sicilië

Excursie Natuurpark ‘Porto Conte’

Dit bosrijke natuurpark met zijn fraaie stranden en 180 meter hoge kaap Capo Caccia bezoek je een halve dag met een Engelstalige gids.

Lunch bij een visrestaurant aan het strand

Boek je Italië-bedrijfsreis via Landrucci

Stadstoer Alghero

Een Engelstalige gids laat je de mooiste plekken zien van de aan zee gelegen stad Alghero. De toer is inclusief aperitief bij zonsondergang en diner met uitzicht op zee. Wie weet zie je een school dolfijnen!

Incentive bedrijfsreis zakenreis Italië

Bedrijfsreis naar Italië boeken

Lijkt het je leuk om met je personeelsvereniging of het hele bedrijf op reis te gaan naar Italië of heb je andere ideeën of vragen over onze Italië-bedrijfsreizen, neem dan contact op met Andrea via reizen@landrucci.nl of bel 06-40500356. www.thetravelclub.nl/andreakolb

Andrea is franchisenemer bij The Travelclub die is aangesloten bij de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.