Landrucci 0 artikelen – 0,00

Duurzame vergaderlocatie

Italiaanse landgoedwinkel en duurzame vergaderlocatie Landrucci

Duurzame vergaderlocatie in de natuur vlakbij Utrecht

Vergaderen te midden van de natuur in Italiaanse sfeer? Bij Landrucci kan het! Tussen de weilanden en fruitbomen van boomgaard ’t Klokhuis kom je in alle rust tot de beste ideeën. Ondertussen geniet je van Italiaanse delicatessen op onze duurzame vergaderlocatie vlakbij Utrecht.

Duurzame vergaderlocatie landgoedwinkel Landrucci Werkhoven Utrecht Kromme Rijnstreek

Binnen en buiten vergaderen

Onze Italiaanse landgoedwinkel in Werkhoven is gevestigd in een voormalige fruitschuur uit 1951. Boven de winkel is de oude kistenzolder omgebouwd tot vergaderruimte. Je vergadert er op 1,5 meter afstand met 10 mensen. Buiten, onder onze overdekte veranda kan dat met 15 personen en in de boomgaard tot 40 personen, op veilige afstand. Landrucci is altijd exclusief geboekt voor jou. Neem contact op voor de meest actuele informatie.

Duurzame vergaderlocatie in de natuur bij landgoedwinkel Landrucci Utrecht Werkhoven Kromme Rijnstreek

Duurzame vergaderlocatie

Landrucci kiest voor een duurzame vergaderlocatie omdat de natuur voor ons belangrijk is. De vergadertafels zijn gemaakt van fruitkisten en we verwarmen de zolder met radiatoren die zijn aangesloten op een houtkachel. Het hout waarmee we stoken komt uit onze eigen boomgaard. De vergaderruimte heeft energiezuinige ledverlichting die door zonnepanelen van stroom wordt voorzien.

Duurzaam vergaderen Landrucci vlakbij Utrecht

Italiaanse delicatessen

Op onze vergaderlocatie verwelkomen we je met Italiaanse gastvrijheid. Tijdens de vergadering serveren we koffie en thee met cantucci van de Toscaanse bakker of biologische fruitsappen uit de Kromme Rijnstreek. Geniet tijdens de lunch van lekkere broodjes belegd met Italiaanse streekproducten, onze soep van de dag en vers fruit. En wat is er leuker dan de dag af te sluiten met pizza’s bakken in de houtgestookte steenoven?

Duurzame vergaderlocatie Italiaanse landgoedwinkel Landrucci

Wandelen of fietsen in de pauze

In de pauze wandel of fiets je vanuit Landrucci direct de natuur in. Ga naar landgoed Beverweerd of maak een fietstocht naar Wijk bij Duurstede. Blijf je liever bij Landrucci? Als je wilt combineren we jouw vergadering met een activiteit of workshop.

Wandelen in de Kromme Rijnstreek tijdens de vergaderpauze op de duurzame vergaderlocatie Landrucci Utrecht Werkhoven

Goed bereikbaar en gratis parkeren

Landrucci ligt centraal in Nederland. Tien kilometer van Utrecht en 4 kilometer van de A12 (afslag Bunnik). Onze duurzame vergaderlocatie is makkelijk bereikbaar en je kunt bij ons gratis parkeren.

Borreltassen voor je vergadering

Is je vergadering niet bij Landrucci maar online? Ook dan laten we je Bourgondisch vergaderen met ons assortiment borreltassen in de varianten wijn, bier en alcoholvrij, groot of klein. Lees meer

Italiaanse borreltassen voor online vergaderen

Contact

Bel of mail Landrucci voor meer informatie. We bespreken graag de mogelijkheden en je wensen. Kijk hier voor de prijslijst.