Landrucci 0 artikelen – 0,00

Cadeaupakketten & borreltassen

Italiaanse cadeaupakketten

Beleef Italië met een cadeaupakket of borreltas van Landrucci

Geef een stukje Italië cadeau. Van relatiegeschenk en kerstpakket tot huwelijks- en verjaardagscadeau. Verras je vrienden en familie, collega’s of werknemers met een Italiaans cadeaupakket vol heerlijke streekproducten. Voor online vergaderen op Bourgondische wijze en virtueel borrelen verkoopt Landrucci diverse borreltassen.

Italiaanse cadeaupakketten landgoedwinkel Landrucci

Cadeaupakketten

Diverse combinaties en formaten zijn mogelijk. Kom zelf de lekkernijen proeven en stel een cadeaupakket samen of bestel ze via de mail. Al vanaf €25 heb je een goedgevuld kistje. Landrucci verkoopt ook kleine pakketten, zoals wijn met een stuk kaas of salamiworst. We stellen ze ook samen gebaseerd op thema’s, zoals borrel-, kerst- en koffiepakketten.

Landrucci heeft als voorbeeld een Italiaans cadeaupakket samengesteld dat bestaat uit wijn, pasta, pastasaus, salami of pecorinokaas, pesto en cantucci. Alles om een heerlijke Italiaanse maaltijd mee op tafel te zetten. De meeste delicatessen zijn er in diverse varianten. Met een olijfolie, balsamicoazijn of truffelproduct maak je een pakket zo luxe als je wilt. Met nougat en chocolade geef je het een zoete inslag.

Ga naar de webshop voor een compleet overzicht van al onze producten of neem contact met ons op.

Prijs: je bepaalt zelf je budget. Wij maken daar een heerlijk cadeaupakket voor, geheel naar wens.

Bestellen
Stuur voor je bestelling een e-mail naar info@landrucci.nl. Geef je wensen aan, dan stellen wij een pakket samen en sturen hiervan een foto naar je toe. Laat ons vervolgens weten of er nog iets gewijzigd moet worden. Bij akkoord bezorgen we de pakketten op het doorgegeven adres. De betaling gaat achteraf via een factuur.

Italiaans cadeaupakket

Borreltassen

Tegenwoordig vergaderen we vaak online en ‘gaan’ naar virtuele borrels. Ook daar verzorgt Landrucci graag Italiaanse hapjes en drankjes bij. We bieden een assortiment van verschillende borreltassen op basis van wijn, bier of alcoholvrij, groot of klein. Voor het wijnpakket kies je uit witte of rode wijn, voor het alcoholvrije pakket uit de verschillende smaken van het bruiswater San Pellegrino of Moretti Maltbier. Bij alle borreltassen is er een keuze tussen Taleggio kaas en salami (naturel, met venkel of rode peper).

Prijs: vanaf €25 inclusief btw en bezorging.

Download hier meer informatie over de borreltassen.

Bestellen
Stuur voor je bestelling een e-mail naar info@landrucci.nl. Geef in je mail aan hoeveel borreltassen je wilt afnemen, of dat wijn- bier- of alcoholvrije borreltassen zijn en van welk formaat (groot of klein). Mocht je ook de andere voorkeuren al weten, dan is dat erg fijn. Na ontvangst van je e-mail nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. De betaling gaat achteraf via een factuur.

Italiaanse borreltassen voor online vergaderen

Contact

Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op via info@landrucci.nl of 06-19754097.