Landrucci 0 artikelen – 0,00

Activiteiten

Pizzabakken workshop Landrucci Utrechtse platteland

Om je optimaal van ons landgoed en de Kromme Rijnstreek te laten genieten, organiseert Landrucci diverse workshops en activiteiten, ook voor bedrijven. Lees hieronder meer over het huidige aanbod.

De mogelijkheden zijn flexibel. Je kunt meerdere activiteiten op een dag doen en allemaal zijn ze te combineren met de workshop pizzabakken. Alle activiteiten beginnen en eindigen met Italiaanse lekkernijen, maar zijn ook zonder te boeken. Ook vergaderingen zijn goed te combineren met activiteiten of om af te sluiten met een borrel of pizza.

Heb jij een leuk idee voor een workshop of wil je er zelf een bij Landrucci geven? Laat het ons weten! Als u iets te vieren heeft, neem dan contact op. Kijk voor het actuele aanbod op onze website.

Workshop schapendrijven Landrucci Kromme Rijnstreek

Schapendrijven

Speciaal voor bedrijven biedt Landrucci de workshop schapendrijven, een mooie kans om te werken aan teambuilding. Zonder een goede samenwerking is er namelijk geen resultaat. Met de hulp van schaapherders en getrainde honden drijven jij en je collega’s een kudde schapen over een uitdagend parcours. Je leert bijvoorbeeld commando’s geven aan deze honden. Aan het eind sluit je af met een finalespel met een geheime opdracht. Het programma bevat veel humor, en respect voor mens en dier staat voorop. Het is mogelijk om bepaalde doelen in te zetten en het programma daarop af te stemmen, zoals ontwikkeling van interne communicatie en doelgericht werken.

Prijs: op aanvraag
Deze activiteit valt in de categorie teambuilding / training en daarom buiten de WKR (werkkostenregeling). Daardoor is het volledig aftrekbaar voor bedrijven.
De workshop schapendrijven duurt 1½ tot 2 uur en kan gecombineerd worden met een borrel of pizza bij Landrucci.

Workshop Laserkleiduifschieten
Laserkleiduifschieten 1

Laserkleiduifschieten

Op zoek naar een stoere activiteit en heb je altijd al eens met een echt geweer willen schieten? Kies dan voor een workshop laserkleiduifschieten en ontdek wie de beste schutter van jullie team is!

De workshop laserkleiduifschieten start met een uitleg over het systeem en de geweren waarmee gewerkt gaat worden. Er wordt geschoten met lasersportgeweren, dit zijn omgebouwde dubbelloops jachtgeweren. Er wordt natuurlijk niet geschoten op echte duiven, maar op plastic schijven. Deze zijn herbruikbaar, dus erg duurzaam. De kleiduiven vliegen tot wel 50 meter de lucht in! Na de uitleg over de geweren, volgt er een uitleg over de juiste schiettechniek en -houding.

Wie schiet de meeste kleiduiven uit de lucht?

Laserkleiduifschieten 2

Wandel-, fiets- en Solexarrangementen vanuit Landrucci door de Kromme Rijnstreek

Na drie kwartier fietsen vanuit Utrecht lig je bij Landrucci in een hangmat tussen de fruitbomen van de Kromme Rijnstreek. Deze achtertuin van Utrecht kenmerkt zich door fruitboomgaarden, weilanden, landgoederen en kastelen. Ons landgoed is dan ook een ideale uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers om de omgeving te ontdekken. Landrucci stelde speciaal voor jou wandel- en fietsarrangementen samen met een Italiaans tintje. Geniet optimaal van de rust in de Kromme Rijnstreek met onze eigen wandel- en fietsroutes over rustige natuurpaden en landwegen.

Lunch in de boomgaard bij Italiaanse landgoedwinkel Landrucci Werkhoven Utrecht

De wandel- en fietsroutes van Landrucci

De wandel- en fietstochten lopen deels over bekende routes, afgewisseld met minder bekende paden die we bij Landrucci op ons duimpje kennen. Er zijn wandelroutes van 5, 8 en 15 kilometer en een fietsroute van 40 kilometer.

Bij aankomst ontvangen we je met Italiaanse gastvrijheid en serveren we Italiaanse koffie of thee aan de picknicktafels in de boomgaard. We verwennen je met de zoete delicatesse cantucci van onze warme bakker uit Prato.

Wandel- en fietsarrangementen Italiaanse landgoedwinkel Landrucci Kromme Rijnstreek Utrecht Wandel- en fietsroutes

De wandelroutes

Vanuit Landrucci wandel je via een lange laan naar het bos. Aan het begin van de laan staan de zuilen van kasteel Beverweerd. De wandelroutes in het gebied lopen tussen dit kasteel en kasteel Hardenbroek. Langs de rand van het bos stroomt de Kromme Rijn richting Utrecht.

Wandel- en fietsroutes Kromme Rijnstreek Wandel- en fietsarrangementen Italiaanse landgoedwinkel Landrucci Utrecht

Bos en boerenland

Tijdens de wandeling wisselen bos en boerenland elkaar af. Je loopt soms door brede weilanden met door knotwilgen omzoomde slootjes met bruggetjes erover. Vogels kwetteren in houtwallen van struiken. Vroeger markeerden die de grenzen tussen landerijen van verschillende boeren. In het bos wandel je over grienden; vochtige akkers waar ze ooit wilgenhout verbouwden.

De wandel- en fietsroutes vanuit Italiaanse landgoedwinkel Landrucci Kromme Rijnstreek Utrecht

Natuur en geschiedenis

Al wandelend en van de natuur genietend leer je over de geschiedenis van de Kromme Rijnstreek. Veel paden van onze wandeling zijn zo oud als de weg naar Rome. Lopend over de oprijlaan richting het 13de-eeuwse kasteel Beverweerd, verwacht je bijna dat er koetsen of ridders te paard passeren.

Kasteel Beverweerd wandel- en fietsroutes Kromme Rijnstreek Italiaanse landgoedwinkel Landrucci

Fietsroute

Met onze fietsroute van 40 kilometer rijd je via het polderlandschap naar de vestingstad Wijk bij Duurstede. Ooit lag daar de noordgrens van het Romeinse Rijk. Je kunt je onderdompelen in de rijke historie van Wijk bij Duurstede voordat je via de bossen van de Utrechtse Heuvelrug terugfietst naar Landrucci. Tijdens de route duikt de Kromme Rijn regelmatig op en fiets je langs landgoederen en kasteel Sterkenburg.

Natuurlijk is er nog veel meer te zien op de wandel- en fietsroutes, maar dat mag je zelf ontdekken. Na je wandeling of fietstocht kun je bij Landrucci uitrusten. Neem de tijd om een boek te lezen en te genieten van de rust op het platteland.

Wandel- en fietsarrangementen Italiaanse landgoedwinkel Landrucci Kromme Rijnstreek Utrecht Wandel- en fietsroutes

Wandel- en fietsarrangementen

 • Bij de start: Italiaanse koffie en thee met cantucci.
 • Bij de finish: een drankje naar keuze en een plateau met verschillende Italiaanse kazen en salami of een piadina (Italiaanse wrap) van de grillplaat met pesto, kaas en rucola.
 • Je krijgt alle informatie over de wandel- of fietsroute en over de omgeving op papier mee.
 • Parkeren bij Landrucci is gratis.
 • Neem je eigen fiets mee.

Prijzen wandelroutes

 • Route 5 km €12,50 p.p.
 • Route 8 km €12,50 p.p.
 • Route 15 km €17,50 p.p.

Prijzen fietsroute

 • Route 40 kilometer €12,50 p.p.

Borrelen in de boomgaard wandel- en fietsarrangement Landrucci

Borrelen bij Italiaanse landgoedwinkel Landrucci

Verhuur Solex, e-chopper en Fat Max e-kickbike

Wil je eens wat anders dan een gewone fiets, of een beetje gemak? Bij Landrucci kan je ook een Solex (het klassieke Franse brommertje met motor op de voorband), e-chopper (elektrische scooter) of e-kickbike (elektrische step) huren. De fietsroute van 40 kilometer is daarvoor ook heel geschikt. Dit is misschien minder sportief, maar wel ontspannen. Net als bij de wandel- en fietsarrangementen verwennen we je na afloop van de route met Italiaanse delicatessen. Een leuke optie is om je tocht te combineren met onze workshop pizzabakken of een borrel.

 • Vanaf 10 personen
 • De prijs is op aanvraag.
 • Bij de start: Italiaanse koffie en thee met cantucci.
 • Bij de finish: een drankje naar keuze en een plateau met verschillende Italiaanse kazen en salami of een piadina (Italiaanse wrap) van de grillplaat met pesto, kaas en rucola.
 • Je krijgt de fietsroute en informatie over de omgeving op papier mee.
 • Parkeren bij Landrucci is gratis.

Belangrijk:

 • De verhuur is voor personen vanaf 18 jaar in het bezit van een autorijbewijs B.
 • De voertuigen zijn te huur voor zowel bedrijven als particulieren. Dit kan alleen als er ruim van tevoren is gereserveerd, ook vanwege de beperkte voorraad. Bij bedrijven gaat er altijd een begeleider mee. Bij particulieren kunnen de groepen (vanaf circa 10 personen) onder begeleiding, maar dit is geen verplichting. Tochten met begeleider zijn alleen mogelijk van
  maandag tot en met vrijdag.

Reserveren

Mail voor reserveringen naar info@landrucci.nl of neem telefonisch contact op via 06-1975 4097. Aanvragen voor de verhuur van Solex, e-chopper en Fat Max e-kickbike gaan alleen per mail. Vermeld hierbij de datum en het aantal personen. Van ons hoor je dan wat er mogelijk is.

Verhuur Solex-, e-shopper en Fat Max e-kickbike

Workshop pizzabakken

Bij Landrucci zijn we dol op Italiaanse pizza. Leer tijdens deze workshop pizzabakken zoals de Italianen dat doen, of eet alleen gezellig mee. Van deeg maak je een pizzabodem die je belegt met lekkere ingrediënten die gesneden voor je klaarstaan. In onze houtgestookte steenoven bakken we de pizza af!

Deze activiteit is vanaf 8 personen in de leeftijd van 10 jaar t/m 99 jaar mogelijk. Het zelf pizza maken is tot maximaal 15 personen mogelijk. Voor groepen groter dan 15 personen tot maximaal 60 personen bakken wij de pizza’s.

Prijs workshop: Personen van 10 jaar t/m 99 jaar € 45,00 per personen, kinderen van 6 jaar t/m 9 jaar € 35,00 per persoon, kinderen van 3 jaar t/m 5 jaar € 27,50 en voor kinderen jonger dan 3 jaar wordt niets in rekening gebracht.

Het is ook mogelijk dat wij de pizza’s bakken en in punten ronddelen.

De prijs is dan voor personen van 10 t/m 99 € 40,00, voor kinderen van 6 t/m 9 jaar € 30,00, voor kinderen van 3 jaar t/m 5 jaar € 22,50 en voor kinderen jonger dan 3 jaar wordt niet in rekening gebracht.

Inbegrepen: borrelplateau, alle dranken, pizza en Italiaans schepijsje als nagerecht.

Afhankelijk van het aantal personen duurt de workshop 2 á 3 uur. Vanaf 8 volwassenen en maximaal (circa) 15 personen kunnen zelf een pizza maken.

Reserveren activiteiten

Mail voor reserveringen naar info@landrucci.nl of neem telefonisch contact op via 06-1975 4097.

Workshop pizzabakken Kromme Rijnstreek Utrecht

Workshop pizzabakken landgoedwinkel Landrucci

Workshop pizzabakken bij Landrucci Kromme Rijnstreek

We hopen je te ontvangen op ons landgoed voor een van onze activiteiten. Welke activiteit je ook kiest, Italië is nooit ver weg.